پایگاه خبری ، تحلیلی ساحل نشین

ساحل نشین - جدیدترین اخبار ، رویدادها و تحلیل های شمال کشور

پایگاه خبری ، تحلیلی ساحل نشین

ساحل نشین - جدیدترین اخبار ، رویدادها و تحلیل های شمال کشور

بازدید فرماندارچالوس ، از بزرگ‌ترین کارخانه آب معدنی شمال کشور

ساحل نشین :  صبح امروز، میر قدیر رضایی ، فرماندار چالوس ، به همراه امام جمعه مرزن آباد، سرپرست بخشداری، رئیس و اعضای شورای بخش و دیگر مسئولان شهرستان چالوس و بخش مرزن آباد از شرکت آب معدنی و نوشیدنی‌های هزار چشمه آبشار (کریستال) بازدید کردند و طی نشستی با رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی راهب و همچنین مدیریت کارخانه مشکلات و موانع پیش روی این کارخانه مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی راهب با اشاره به سابقه این گروه و فعالیت‌هایی که در این عرصه صورت داده است به بیان برخی از مشکلات شرکت کریستال پرداخت.
مجید راهب اظهار داشت: عدم همکاری پلیس راه برای عبور و مرور ماشین‌های حمل آب معدنی، دریافت آب بها از طریق امور آب، ضعف ولتاژ برق و ارائه تهسیلات ریالی از جمله مشکلات این شرکت است.
راهب ادامه داد: عدم حمل تولیدات این شرکت پاسخگوی حجم تولیدات نیست و مشکلات روزبه‌روز بیشتر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سازمان همیاری‌ها و اداره راه مشکل در حریم بودن را مطرح می‌کند، قادر به دریافت پایان کار برای کارخانه نیستیم.
رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی راهب همچنین مشکل برق و ضعف ولتاژ منطقه را یادآور شد که، درزی رئیس برق شهرستان چالوس در این ارتباط گفت: برق جاده کندوان از پست کلاردشت تغذیه می‌شود و روستاها تا ابتدای تونل از یک فیدر تغذیه می‌کنند که به این علت مشکلاتی وجود دارد.
درزی اظهار داشت: سال گذشته 100 میلیون تومان اعتبار برای رفع مشکلات این منطقه در نظر گرفته شد تا فیدر جداسازی شود و بخشی از مشکلات برطرف شد اما عمده مشکل مرزن‌آباد نبود پست 63 کیلوولت است.
وی تصریح کرد: زمین برای ایجاد این پست واگذار شده و اگر پست راه‌اندازی شود قسمتی از ضعف ولتاژ برطرف می‌شود.
رئیس برق شهرستان چالوس رفع ضعف ولتاژ جاده کندوان را منوط به ایجاد فیدر جداگانه برای آن عنوان کرد و گفت: این مسئله سه ماه طول خواهد کشید.
همچنین مقرر شد درباره سوخت گازوئیل شرکت کریستال کارسازی صورت گرفته و صنایع و معادن پیگیری لازم را برای دریافت سهمیه سوخت و استفاده از بسته های حمایتی داشته باشد.
در ادامه بهمن خزایی معاون اداره راه و ترابری چالوس و نوشهر نیز درباره مشکلات در حریم بودن این کارخانه با اشاره به مشکلات مطرح شده گفت: با توجه به اینکه 20 متر حریم راه و 30 متر حریم کارخانه است باید رمپ ورودی و خروجی برای آن ایجاد شود.
همچنین مقرر شد توسط کارشناسان اداره راه نقشه پیشنهادی ارائه شده تا تصمیمات بعدی اتخاذ شود.
مشکل بعدی دریافت آب‌بهای این کارخانه بوده که مقرر شد تا در ایام تعطیل برای کارخانه پولی بابت آب دریافت نشود و مثل دیگر اماکن آب بها بر اساس کنتور مصرفی دریافت شود.
همچنین درباره مشکلات حمل و نقل این شرکت با توجه به مجوز صادره از سوی پلیس راه کشور درباره تردد ماشین‌های حمل آب در شب یا ساعات خلوت پیگیری از جانب جانشین فرمانده انتظامی چالوس صورت گرفته و در این باره در جلسه شورای ترافیک استان هم مطرح شود.
برای دریافت تسهیلات نیز مقرر شد تا برای گسترش فعالیت کارخانه که اشتغالزایی بیشتر را در پی دارد مساعدت های لازم محقق شود.
فرماندار چالوس نیز در این جلسه بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاران برای ایجاد اشتغال در شهرستان تاکید کرد.
سید قدیر رضایی با تقدیر از گروه صنعتی راهب که به ایجاد اشتغال در منطقه همت کردند، بیان داشت: در سال جهاد اقتصادی دولت، مردم و سرمایه‌گذاران باید همت کنند تا توسعه اقتصادی کشور دست یافتنی شود.
وی ادامه داد: امروز در سنگر جهاد اقتصادی باید همچون سنگر دفاع مقدس خوش بدرخشیم.
فرماندار چالوس در پایان از روسای اداراتی که در جلسه حاضر بودند خواست تا نسبت به مصوبات این جلسه پیگیر باشند و نسبت به رفع مشکلات این واحد تولیدی و اشتغالزا همت کنند.
امام جمعه مرزن آباد نیز با تقدیر از سرمایه‌گذاری و اشتغال صورت گرفته در این کارخانه بیان داشت: نباید با مشکل تراشی جلوی سرمایه‌گذاران را گرفت.
حجت الاسلام محمود علیخانی تصریح کرد: با توجه به قول‌های مساعدی که از سوی مسئولان داده شد انتظار می‌رود بعد از رفع مشکلات شاهد توسعه این کارخانه و ایجاد اشتغال بیشتری از سوی سرمایه گذاران آن در منطقه باشیم.
در حاشیه بازدید فرماندار چالوس و هیئت همراه محمدحسین نیاسری مدیر کارخانه به خبرنگاران گفت: برای اجرای این طرح در سال 85 مجوزهای لازم از دستگاه‌های مربوطه اخذ شد و با مطالعه دقیق تمام مسائل جانبی از جمله مسائل زیست محیطی توسط مشاوران مجرب کلید اجرای طرح شده شد.
وی اظهار داشت: این کارخانه با 6 هزار متر زیربنا در زمینی به مساحت 12 هزار مترمربع احداث شد و با استقرار ماشین‌آلات و راه‌اندازی دستگاه‌هایی که از داخل و خارج از کشور تهیه شده بود از سال 85 آغاز به‌کار کرد و حدود 120 نفر از جوانان منطقه را در کارخانه و واحدهای فروش مشغول به کار کردند.
نیاسری ادامه داد: میزان تولید این کارخانه روزانه یک‌صدهزار بطر نیم و یک و نیم لیتری است که با افزایش خط این میزان دو برابر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این واحد تولید در 65 کیلومتری چالوس و 35 کیلومتری مرزن آباد واقع شده و محصولات تولیدی علاوه بر توزیع داخل به کشورهای حاشیه خلیج فارس امارات عربی، عراق و بحرین صادر می‌شود.
مدیر کارخانه آب معدنی کریستال با بیان اینکه امروزه آب‌های بسته بندی در کشور ما توسط خانواده‌های مرفه مصرف می‌شود، بیان داشت: دولت باید حمایت کند تا همه خانوارها از اقشار مختلف بتوانند از آب بسته‌بندی استفاده کنند چون وضعیت جوی غیرقابل پیش‌بینی است و در اکثر شهرهای کشور با مشکل کم‌آبی مواجه هستیم از این رو تولید آب بسته‌بندی هم برای مصرف داخلی و هم صادرات بسیار ضروری است.
وی تصریح کرد: اکنون کشورهایی مثل امارات از آب معدنی استفاده می‌کنند و در سوپرمارکت‌های اروپا نیز محصولات آبی ایران دیده می‌شود و این امر زمینه صادرات را برای ما فراهم می‌سازد.
نیاسری یادآور شد: دبی آب منطقه ولی آباد 29 لیتر در ثانیه است و این منطقه می‌تواند بهترین صادرکننده آب باشد به ویژه که آب معدنی این منطقه سرشاخه‌ای از آب شلفت است که برای رفع ناراحتی‌های کلیوی و امراض جلدی بسیار مفید است و حتی وسیله درمانی مناسب برای ناراحتی‌های معده بشمار می‌آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد