ساحل نشین: معاون استاندار و فرماندار ویژه تنکابن با ابراز امیدواری برای رونق کسب و کار در منطقه با حضور گروه خودروسازی سایپا گفت: احداث کارخانه سایپا در شهر تنکابن علاوه بر ایجاد شور و نشاط در بین مردم منطقه، باعث بازگشت سرمایه های انسانی خواهد شد. و زمینه اشتغال برای تعداد بسیاری از شهروندان فراهم خواهد شد.به گزارش دریادیـم وی افزود: جهت راه اندازی این طرح مذاکرات اولیّه در چندین نوبت با آقای پوستین دوز مدیر عامل سایپا انجام گرفته و با توصیّه و تاکیدات دکتر حسینی وزیر محترم اقتصاد امید میرود در آتیه نزدیک این طرح در تنکابن اجرایی شود.
معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه تنکابن ضمن قدردانی از اقدام گروه خودروسازی سایپا در انجام این طرح افزود: سایپا گامی موثّر جهت توسعه خودروسازی در شهرستانهای کشور برداشته که این موضوع باعث ایجاد اشتغال و توزیع صنعت در نقاط مختلف کشور خواهد شد. فرمانداری ویژه تنکابن در ادامه خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده که شرکتهایی که به سمت قطعه سازی می روند پایدار تر بوده و ارزش افزوده بیشتری دارد و بر همین اساس فعالیّت شرکت تولید قطعات خودرو در تنکابن در دستور کار قرار گرفته که هم نقش عمده ای در اشتغالزایی خواهد داشت و هم منجر به ایجاد محصولات با کیفیّت تر در منطقه خواهد شد. فرماندار تنکابن در ادامه به موضوع احیای کارخانه خزرخز اشاره کرد و گفت: در این زمینه با حمایت و مساعدت وزیر محترم اقتصاد و با سرمایه گذاری یکی از شهروندان شهر خرّم آباد که در حال حاضر تجربه مشابه ای را در ازبکستان در خط تولید دارند، مقرّر شد با فراهم شدن زمینه های لازم و برطرف شدن مشکلات با سرمایه گذاری ایشان کارخانه خزرخز نیز مجدّداً احیا و شروع بکار نماید.
معاونت استاندار و فرماندار ویژه تنکابن با اشاره به برخی اقدامات جدّی در زمینه بهره برداری حدّاکثری از زباله گفت: به دلیل آسیب هایی که زباله به محیط زیست وارد می کند و همچنین بهره فراوان از بازیافت زباله ، عزمی جدّی برای بازیافت زباله آغاز شده که تاسیس کارخانه تبدیل زباله به گاز و تولید برق از جمله این موارد است. وی در خصوص تولید برق از محل تبدیل زباله منطقه با نصب و استقرار تکنولوژی مربوطه گفت: مطالعات اولیّه آن نیز تا حدودی انجام گرفته و در همین راستا مذاکراتی هم با گروه مهندسین و کارشناسان کره جنوبی داشتیم و وضعیّت موجود هم از نزدیک با همکاری شهرداری تنکابن مورد بررسی قرار گرفته است. که انشاء الله با استقرار این تکنولوژی شاهد تحوّلی نو و چند منظوره در غرب مازندران و استان خواهیم بود. فرماندارتنکابن افزود: در حال حاضر این تکنولوژی در سه شهر اصفهان، آمل و تنکابن مورد تصویب قرار گرفته و پیش بینی میشود این پروژه طی 2 الی 3 سال آینده به بهره برداری برسد. و امیدواریم با اتمام این طرح مهم زیست محیطی یکی از مشکلات چندین شهرستان مرتفع شده و شهرهای همجوار نیز از مزایای این طرح بهره مند شوند.
معاون استانداری مازندران و فرماندارویژه تنکابن در پایان احداث جایگاه CNG و احداث مسجد و سرویس بهداشتی در مسیر کمربندی بزرگ تنکابن را از طرحهای ضروری برشمرد که در حال پیگیری و نوبت اجرا قرار دارند.